SPAKIRAJ.si

Spakiraj.si je spletna stran, na kateri lahko najdete vse od uporabnih nasvetov za potovanja, potrebnih/pomembnih kozmetičnih izdelkov, ki so nepogrešljivi v času potovanja, pomagamo pa tudi pri izbiri lokacije za naslednje potovanje.

Podpiramo lastno odločitev za potovanja, spodbujamo popotnike za potovanja v lastni režiji. Izogibamo se potovanjem v velikih in vodenih skupinah, saj lahko nove destinacije in druge kulture bolje občutimo v lastni režiji.

 

S svojimi izkušnjami se trudimo zagotoviti varnost, usmeriti popotnike na lokacije, ki so preverjene, varne, kjer je zagotovljen užitek in se izognejo stresu. V primeru, da lokacija še iz naše strani ni bila preverjena, stranko pravočasno o tem obvestimo, vendar se potrudimo izdelati željeno zarisano pot. Da pa je potovanje brez stresa in cenovno ugodno, pomagamo pri pravi izbiri prenočišča in prevoza.

Zakaj se odločiti za potovanja v lastni režiji?

Pogosto ogromno denarja pustimo sami agenciji, ki ponuja aranžmaje določene za neko lokacijo. Ker lahko pri izbiri destinacije, prenočišča in prevoza tudi ogromno denarja privarčujemo, stremimo k potovanjem, ki si jih zamislimo sami. Mi smo tukaj, da vam pomagamo pri pravi izbiri.

Preden se lotite načrtovanja in že imate določeno destinacijo, se morate pozanimati o določenih stvareh. Kdaj potovati, kakšno je podnebje, kakšne so cene hrane in prenočišč na destinaciji, kaj si želite ogledati, katere atrakcije in znamenitosti obiskati, kakšen prevoz izbrati. In, ker je spisek teh vprašanj in izbir dolg, lahko mi priskočimo na pomoč. Vsaka destinacija je lahko prilagojena željam posameznika, ogledi se razlikujejo od vodenih skupin, izkušnja destinacije pa je tako bolj osebna.

Pri nas lahko najdeš tudi kozmetiko primerno za nizkocenovne lete (do 100ml), priskrbiš pa si lahko tudi potovalni planer.