Spakiraj.si potovalni planer

Spakiraj.si potovalni planer

Kot smo omenili že na vseh socialnih omrežjih, se nam s koncem septembra v spletni trgovini pridružuje tudi potovalni planer.

Trg je nasičen s planerji, ki ponujajo takšna in drugačna zapisovanja, planiranja, računanja, itd. Ker smo spletna stran, ki se ukvarja s potovanji, smo se odločili, da na trgu ponudimo tudi mi nekaj izjemnega, nekaj v kar boš lahko tudi ti zapisoval/a svoje misli, planirala dneve in računala prihodke/odhodke. Vendar planer ne bo vsakdanji. Ta planer smo skrbno pripravili za planiranje potovanj, ki se ti približujejo, ki jih želiš v prihodnjem letu izvesti.

Kaj vsebuje:

  • Bucket lista lokacij, ki jih želiš obiskati,
  • lista lokacij, ki si jih že obiskal/a,
  • mesečni varčevalnik, v katerega vpisuješ vsoto, ki jo privarčuješ za naslednje potovanje,
  • letni koledar, v katerega sam/a vpišeš datume,
  • in pa pomembne informacije, ki jih potrebuješ za organizacijo potovanja.

V planerju najdeš tudi mini album, kjer lahko prilepiš mini polaroidne slike, potovalni dnevnik, kamor zapišeš vse misli, dodatni opomniki, itd.

Planer bo na voljo od 27.9.2019, prednaročila pa so možna že sedaj. Za prvih 20 naročil smo obljubili tudi gratis poštnino, tako, da pohiti in naroči svojega.

 

 

 

Za vse informacije klikni na jeziček POTOVALNI PLANER, kjer lahko oddaš svoje naročilo in pred 27.9.2019 dobiš planer še po znižani ceni 15,9€. Prvih 20 naročil pa prejme tudi gratis poštnino!

No Comments

Post A Comment

AllEscort